Zeolit mineral

Zeolit Mineral je vulkanski mineral koji spada među najsnažnije prirodne čistače organizma. Sa njim dobivamo snagu i energiju za svakodnevni život. 
  • OTKLANJA PROBAVNE PROBLEME,

  • DETOKSIKACIJA ORGANIZMA,

  • POVEĆAVA ENERGIJU,

  • KRIJEPI IMUNOLOŠKI SUSTAV.

Ne propustite akcijske ponude

Zeolit je aktivni klinoptilolit koji ima oblik krletke, rešetkaste mreže. Ona djeluje kao spužva koja upija sve teške metale kao što je olovo, živa, kamdij i klor kao i ostatke lijekova, patogene bakterije, viruse i tijelu druge škodljive tvari. Iz tijela se izlučuje urinom. Na strukturu Zeolita vežu se škodljive tvari dok one dobre, korisne tvari samo prolaze kroz njegovu mrežu. Djeluje kao filter koji na osnovi jedinstvenog negativnog ionskog naboja izlučuje štetne tvari.

 

Osobina klinoptilolita je i jednostavnost izmjene iona. Zbog svojeg negativnog naboja Zeolit ima sposobnost ionske izmjene. To znači da kada iz tijela izlučuje štetne teške metale tijelu dodaje i jako korisne ione kao što su magnezij, kalcij, kalij i natrij.

MAG. MILAN PAVLOVIĆ DR. MED.

VIDJELI STE NA:

ZEOLIT MINERAL: IZVANREDNO UČINKOVIT KOD DETOKSIKACIJE ORGANIZMA

Zeolit Mineral je vulkanski mineral koji spada među najsnažnije prirodne čistače organizma. Postoji više vrsta Zeolita među kojima je najviše cijenjen i istražen kristalni oblik klinoptilolit. Mineral Zeolit-klinoptilolit je nastao u vremenu velikih vulkanskih aktivnosti. Njegovi kristali sadrže životno važne minerale kao što je natrij, kalcij, kalij, magnezij, željezo. S njime dobivamo snagu i energiju za svakodnevni život. 

 

Prirodni vulkanski mineral nakon uzimanja djeluje pozitivno na cijelo tijelo na staničnoj osnovi. Iz tijela odstranjuje otrove, alergene i druge otrovne tvari, djeluje pozitivno na cijeli organizam kao i na zdravlje. Najbolje rješenje u borbi protiv slobodnih radikala koji uzrokuju neravnoteže i bolesti. Nabrojati ćemo neke od pozitivnih učinaka redovnog  uzimanja Zeolita : detoksikacija organizma, pomaže kod srčanih oboljenja, sprječava dijabetes, obnavlja imunološki sustav, potpora kod osteoporoze, djeluje protiv stanica raka, sprječava bolesti, pomaže kod artritisa, umanjuje nesanicu, otklanja probavne probleme, pomaže kod kemoterapija, povećava energiju i koncentraciju.

Cijena: 249 KN

1x Zeolit

Komplet sadrži: 1x 300g

Besplatna dostava!

Pomoć i narudžbe: 091 629 9000

Cijena: 349 KN

2x Zeolit

Komplet sadrži: 2x 300g

Besplatna dostava!

Pomoć i narudžbe: 091 629 9000

Cijena: 449 KN

Akcija: 3x Zeolit

Komplet sadrži: 3x 300g

Besplatna dostava!

Pomoć i narudžbe: 091 629 9000

Mi osiguravamo da svaki proizvod koji napusti našu potpuno novu tvornicu zadovoljava stroge zahtjeve čistoće i učinkovitosti te se brinemo za regulirane prostore s malo vlage i primjerenom temperaturom prostorija.