Cilj emisija Zdrava jabuka jest zdravlje hrvatskih građana, a ono podrazumijeva prevenciju kako do bolesnog stanja ne bi došlo i podizanje kvalitete života koji je opterećen određenom dijagnozom. Naglasak mora biti na zdravlju jer bez njega ništa nije održivo!

0

ZDRAVSTVENI učinci

0

PRIRODNI sastojci

0

RAZLIČITA pakiranja

0

IZNIMNI proizvodi

VRHUNSKA PROIZVODNJA

NATURAL SMART

Naša proizvodnja radi po principu i u skladu s GMP certifikatima te imamo stalnu i brzu kontrolu kvalitete s kojom proizvode provjeravamo na svakom koraku, proizvodimo testne serije proizvoda, izvodimo testove stabilnosti i sigurnosti proizvoda, radimo analize, brinemo se da sirovine ne sadrže teške metale, pesticide i druge štetne tvari. Vršimo strogi nadzor izvora sastojaka i njihovu sljedivost na svaki stupanj proizvodnje.

Plod dugotrajnih istraživanja i razvoja je naš poseban postupak NATURAL SMART koji nam omogućuje najbolje skupno djelovanje aktivnih biljnih sastojaka čija je učinkovitost potpuno dokazana i s kojim smo uspjeli očuvati sinergijsku ravnotežu svih ostalih sastojaka u kapsuli. Na samom kraju procesa provjeravamo da se proizvod kod kapsulacije nije onečistio i zbog toga uvijek svaki naš proizvod dajemo na analizu u Hamiltonov laboratorij, poseban i neovisan laboratorij s brojnim akreditiranim metodama.

Mi osiguravamo da svaki proizvod koji napusti našu potpuno novu tvornicu zadovoljava stroge zahtjeve čistoće i učinkovitosti te se brinemo za regulirane prostore s malo vlage i primjerenom temperaturom prostorija.